Автоновини Детройт-2019

Китайський GAC показав електричний мінівен

Фото: Motor1

Китайська компанія GAC привезла на автосалон в Детройт концепт семимісного мінівена під назвою Entranze. Автомобіль отримав футуристичний дизайн і повністю електричну силову установку. Самі розробники стверджують, що новинка практично повністю створена з екологічно чистих матеріалів.

Над дизайном Entranze працювала північноамериканська дизайн-студія, яку очолює Понтус Фонтеус. До цього він брав участь у створенні ряду моделей Ferrari, Land Rover і Volvo. Автомобіль отримав розсувні двері і панорамний дах. У салоні встановлені два сенсорні дисплеї, які відповідають за управління практично всіма функціями автомобіля.

«Ми прагнули створити особливий автомобіль, який дозволить отримувати задоволення від подорожі. Для нас це була основна мета в роботі. Технології EV змінюють багато уявлень про те, як повинна виглядати машина зовні і всередині. Все це дало нам великий простір для творчості », – розповів Фонтеус.

Всі технічні характеристики авто тримаються в секреті. Швидше за все, новинка запозичила силову установку у концепту Enverge, який був представлений в минулому році. У цьому випадку запас ходу у електричного мінівена становить близько 600 кілометрів.

Компанія GAC Motor, що базується в Гуанчжоу, була заснована в 1997 році. Вона входить в список найбільших автовиробників в КНР і має спільні підприємства з Fiat, Mitsubishi, Honda і Toyota.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook