Автоновини

Nissan розробив ще один Juke на гусеничній тязі

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила нову версію кросовера Juke з гусеничною тягою, перший прототип якої з’явився в 2015 році. Прем’єра новинки відбудеться в січні 2019 року на Токійському автосалоні.

Від попередника експериментальний кросовер відрізняється розширеними треками, агресивнішим забарвленням, збільшеними арками, а також додатковими освітлювальними світлодіодними елементами на даху.

Про силову установку новинки не повідомляється. Концепт-кар 2015 був оснащений 1,6-літровим бензиновим турбомотором, що розвиває 218 к. с. і 280 Н · м крутного моменту. Двигун дозволяє автомобілю їздити по снігу зі швидкістю близько 100 км на годину.

На мотор-шоу в Токіо компанія Nissan також представить спеціальну версію кросовера X-Trail, розроблену спільно з послом бренду – японської тенісисткою Наомі Осакою.

Фото: Nissan

Останнім гусеничним концепт-каром компанії Nissan став прототип 370Zki, створений на базі спорткара 370Z. У процесі створення прототипу 370Z інженерам Nissan довелося повністю переробити підвіску, збільшити колісні арки автомобіля, а також підняти кузов родстера на 76 міліметрів. Крім того, новинку оснастили модернізованою гальмівною системою і додатковим захистом днища. Кузов родстера покрили спеціальною плівкою, яка захищає від відколів і подряпин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook