Автоновини

Subaru показала STI-версії Forester і Impreza

Фото: Subaru

Компанія Subaru представила концептуальні STI-модифікації кросовера Forester і хетчбека Impreza, які відрізняються від стандартних моделей кузовним обвісом і обладнанням. Публічна прем’єра новинок відбудеться в січні 2019 року на Токійському автосалоні.

Subaru Forester STI отримав ексклюзивний колір кузова Fighter Grey, особливі 19-дюймові алюмінієві колісні диски, а також високопродуктивні шестипоршневі гальмівні механізми Brembo спереду. Крім того, кросовер обзавівся зміненою решіткою радіатора з візерунком у вигляді бджолиних сот, модернізованим переднім бампером, а також збільшеними бічними «спідницями».

Subaru Forester STI оснастили «істотно модернізованим» двигуном, про який поки немає даних. Стандартний кросовер укомплектований дволітровим оппозитним бензиновим агрегатом, що працює в парі з компактним електромотором, що видає додаткові 12 к. с. і 65 Н · м крутного моменту. В сумі агрегати видають 145 к. с. і 188 Н·м.

Що стосується Impreza STI, то, судячи з фотографій, хетчбек отримає аеродинамічний кузовний обвіс, що включає передній спліттер і збільшені «спідниці». На Токійському автосалоні також дебютують автомобілі Levorg і WRX STI, для яких підготували спеціальні обважування.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook