Автоновини

Honda придумала іграшку зі звуком мотора суперкара для заспокоєння дітей

Honda представила спеціальний пристрій у вигляді автомобіля, який здатний видавати звуки, схожі з мотором суперкара NSX. У компанії стверджують, що іграшка здатна надавати заспокійливу дію на грудних дітей.

У Sound Sitter вбудований спеціальний динамік, який можна дистанційно активувати, щоб він почав видавати звучання мотора Honda NSX. У компанії відзначили, що монотонні низькочастотні звуки схожі на шуми, які дитина чує в утробі матері, наприклад, кровообігу і серцебиття.

Під час розробки Sound Sitter в «Хонді» вивчили звучання моторів різних моделей, включаючи Integra 1986 року, Prelude 1987 року, S2000 1999 року, а також NSX. Дослідження показали, що частотність звуку нового суперкара найбільш схожа з шумами, до яких звикає ще не народжене немовля.

Honda NSX нового покоління оснащується гібридною силовою установкою, склад якої включає 3,5-літрову твін-турбо «шістку», три електромотора і дев’ятиступінчатий «автомат». Сумарна віддача агрегатів становить 573 кінські сили. Суперкар здатний розганятися з місця до 100 км / г приблизно за три секунди, а його максимальна швидкість складає 307 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook