Автоновини

Porsche випустила екстремальні версії базових 718 Boxster і Cayman

Фото: Porsche

Компанія Porsche представила нові версії чотирициліндрових модифікацій купе 718 Cayman і родстера 718 Boxster, призначені для більш агресивної їзди по треку. Спорткари, отримали приставку T в назві, і займуть проміжне місце між стандартними варіантами і шестициліндровими S-версіями.

Porsche 718 Cayman і 718 Boxster отримали динамічні опори двигуна і коробки передач, фірмову адаптивну підвіску PASM із заниженим на 20 мм дорожнім просвітом, спортивну випускну систему, диференціал на задній осі, а також систему векторизації тяги.

Новинки відрізняються від стандартних моделей особливими 20-дюймовими колісними дисками і корпусами зовнішніх дзеркал відтінку Agate Gray. На автомобілях з механічною коробкою передач з’явилася укорочена ручка трансмісії. Крім того, заради полегшення конструкції розробники вирішили відмовитися від мультимедійної системи, однак у покупця є можливість замовити інформаційно-розважальний комплекс при бажанні.

Силова установка змінам не піддалася. Купе і родстер оснащені дволітровим оппозитним чотирициліндровим мотором, що розвиває 300 к. с. і 380 Н · м крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою “механікою” або з семідіапазонним преселектівом PDK з двома зчепленнями.

Новинки здатні прискорюватися з місця до першої «сотні» за 5,1 сек., а їх максимальна швидкість становить 275 км на годину. З опціональним пакетом Sport Chrono розгін до 100 км / год займає 4,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook