Автоновини

Ford придумав назву для електричного кросовера

Фото: Ford

Кросовер Ford з електричною силовою установкою може надійти в продаж під назвою Mach E або Mach-E. Такі найменування були зареєстровані компанією в патентному відомстві США, повідомляє The Drive. У заявці вказується, що такі назви можуть бути використані для «транспортних засобів, включаючи електромобілі, легкові автомобілі, вантажні автомобілі, спортивні автомобілі і позашляховики».

Передбачалося, що новий кросовер надійде в продаж під назвою Mach 1. Раніше таке найменування використовувалося для «заряджених» версій Mustang. Однак через негативну реакцію шанувальників. бренд Ford прийняв рішення відмовитися від цієї назви.

Розробкою новинки займається підрозділ Ford Team Edison, який відповідає за створення всіх екологічно чистих моделей американського бренду. В майбутньому новинка повинна скласти конкуренцію Tesla Model X, а виробляти її будуть на заводі Ford в Мексиці.

Прем’єра автомобіля повинна відбутися в 2020 році. За неофіційними даними, запас ходу у електрокара становитиме понад 480 кілометрів.

У розвиток електрифікованих транспортних засобів до 2020 року виробник має намір інвестувати близько 4,5 млрд доларів. Всього в модельній лінійці компанії з’явиться 13 електрокарів. У Ford сподіваються, що в 2020 році 40% світових продажів бренду будуть припадати саме на такі машини. Зокрема, у 2022 році версії з бензоелектричними силовими установками повинні з’явитися у пікапа F-150 і спорткара Mustang.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook