Автоновини

Volvo анонсувала прем’єру загадкової новинки

Фото: Volvo

Компанія Volvo продемонструє на автосалоні в Лос-Анджелесі нову секретну техлогію.

Компанія Volvo покаже на автосалоні в Лос-Анджелесі в кінці листопада свою нову розробку. Всі подробиці про неї поки тримаються в секреті. На тизерному зображенні, опублікованому Volvo, показаний смартфон з повідомленням «Це не телефон» на дисплеї. Можливо, шведи представлять якусь технологію, яка розширює можливості синхронізації цього пристрою і автомобіля.

На другому зображенні показана коробка, перев’язана чорною стрічкою. Незвичайний подарунок з написом «Це не посилка» лежить в багажнику кросовера Volvo. Пояснити, що мали на увазі шведи на цьому знімку, поки вкрай складно.

На даний момент Volvo активно займається розробками в області безпілотних технологій. Так, у вересні компанія представила концепт під назвою 360с. Прототип оснащений автопілотом п’ятого рівня і може самостійно пересуватися по дорогах загального користування без втручання водія. За його безпечне переміщення в просторі відповідають камери, радари і лідари, а також навігаційна система з картами високої точності.

Оскільки водій в Volvo 360с тепер не потрібен, то інженери вирішили відмовитися від звичних органів управління в салоні. За задумом творців концепт-кара пасажири під час поїздок в салонах майбутніх безпілотників можуть займатися безліччю різних справ. Саме з цієї причини інтер’єр 360с може трансформуватися. Так, салон 360с можна використовувати як мобільний офіс на колесах, житлову кімнату, місце для розваг або навіть як спальню.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook