Автоновини

У мережі виставили на продаж літаючий DeLorean (відео)

У мережі з’явилося оголошення про продаж репліки DeLorean DMC-12 на повітряній подушці. Машина коштує 45 тис. доларів і може пересуватися над землею і над водною поверхнею. Кузов автомобіля виконаний з полістиролу, пофарбованого в алюмінієвий колір.

У рух машина приводиться за допомогою двох двигунів, сумарною потужністю близько 30 к.с. Максимальна швидкість автомобіля, що літає – 50 км / год. Незвичайний транспортний засіб було зібрано вручну в єдиному екземплярі.

Оригінальне купе DMC-12 використовувалося при зйомці фільму «Назад в майбутнє». Зараз активи і бренд належать Стівену Уайну, який продовжує збирати машини за індивідуальними замовленнями. Достовірно невідомо, чи надовго Уайну вистачить машинокомплектів, але його компанія раніше обіцяла представити абсолютно новий автомобіль власної розробки.

У планах американської компанії DeLorean відновити зборку купе DMC-12. У виробництво буде запущена модель 1982 року. Автомобіль планується випустити обмеженим тиражем в 300 екземплярів. За попередніми даними, ціни на модель будуть починатися від 100 тис. доларів. Всі технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. Не виключається, що машина отримає бензиновий V8.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook