Автоновини

Skoda придумала назву для нового кросовера

Фото: Skoda

Чеська компанія Skoda зареєструвала в патентом відомстві нове найменування Kosmiq. За даними видання Autoblog, таку назву отримає новий компактний кросовер. У модельному ряду чеського бренду автомобіль займе місце нижче Karoq і Kodiaq. Прем’єра новинки відбудеться на початку наступного року. Дизайн машини буде нагадувати концепт Vision X.

Компактний кросовер побудують на платформі MQB A0. Це шасі вже лежить в основі ряду компактних і середньорозмірних автомобілів від нового Volkswagen Polo до кросовера Skoda Kodiaq. За неофіційними даними, довжина колісної бази складе 2,645 мм.

У гамму моторів новинки увійде 1,0-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами. Потужність агрегату складе 100 і 120 к.с. Також клієнтам запропонують 1,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун з віддачею 150 к.с. Придбати машину можна буде і з 1,6-літровим дизельним мотором.

Ще однією новинкою чеської компанії стане п’ятидверний хетчбек під навою Skala, який позиціонується як заміна Rapid. Публічний дебют новинки відбудеться 6 грудня о Тель-Авіві. Автомобіль побудують на платформі A0 MQB. Це шасі вже лежить в основу ряду компактних і середньорозмірних автомобілів від нового Volkswagen Polo до кросовера Skoda Kodiaq. Довжина машини складе 4 362 мм, а ширина – 1 793 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2 649 мм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook