Автоновини

Випробування нового кросовера Mercedes-Benz GLB показали на відео

Компанія Mercedes-Benz приступила до фінальних випробувань нового кроссовера GLB. Шпигунський ролик з випробувань був викладений на YouTube-каналі walkoARTvideos. Судячи з відео, дизайн машини буде нагадувати концепт G-Code concept, який був представлений в 2014 році на автосалоні в Лос-Анджелесі. Ліхтарі у автомобіля нагадує оптику B-Class, дебют якого відбувся на мотор-шоу в Парижі.

Машина буде використовувати передньоприводну платформу MFA – ту ж, що покладена в основу Mercedes A-Class і GLA. Автомобіль отримає пневматичну підвіску і адаптивні амортизатори.

Кросовер укомплектують чотирициліндровими бензиновими і дизельними агрегатами. Пізніше автомобіль отримає AMG-версію. Потужність агрегатів складе від 160 до 300 кінських сил. Також можлива поява гібридної модифікації, до складу якої увійде бензиновий двигун і електромотор.

Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в листопаді на автосалоні в Лос-Анджелесі. У модельному ряді німецької компанії машина займе місце між GLA і GLC. Основними конкурентами кросовера стануть Audi Q3 і BMW X1.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook