Автоновини

Kia приступила до тестів вседорожнього Ceed

Фото: Autocar

Компанія Kia розпочала дорожні випробування вседорожньої версії хетчбека Ceed третього покоління. Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Autocar.

У модельному ряду південнокорейської марки вседорожній Ceed займе місце між кросоверами Sportage і Stonic. Від стандартного хетчбека новинка буде відрізнятися збільшеним дорожнім просвітом, іншими колесами, а також пластиковим захистом нижньої частини кузова. Не виключено, що автомобіль отримає багажник більшого обсягу, а також інші задні двері.

Передбачається, що позашляховий «Сід» розділить лінійку двигунів зі звичайним хетчбеком, моторна гамма якого в Європі включає наддувний трициліндровий бензиновий агрегат об’ємом один літр потужністю 120 к.с., а також 1,6-літровий 115-сильний дизель.

У Україні новий Kia Ceed пропонується c 1,4-літровим 100-потужним агрегатом, що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а також двигуном об’ємом 1,6 літра потужністю 128 к.с., який поєднується як з «механікою», так і з «автоматом». Топовий мотор – 140-потужна 1,4-літрова «турбочетвірка», що працює разом з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook