Автоновини

Кен Блок показав 930-потужний пікап для нової «Джімхани»

Фото: Hoonigan

Американський гонщик і каскадер Кен Блок представив новий дріфтовий автомобіль, побудований на базі пікапа Ford F-150. Машина, що одержала назву Hoonitruck, з’явиться в десятому випуску шоу Gymkhana.

Дрифт-кар створений на базі класичного пікапа Ford F-150 зразка 1977 року проте отримав повністю алюмінієвий кузов ручної роботи. Автомобіль оснастили твін-турбо мотором, побудованим на основі двигуна гоночного Ford GT, який перемагав у своїй категорії в добовому марафоні «24 години Ле-Мана».

За словами розробників, двигун видає не менше 927 кінських сил. Агрегат працює в парі з шестиступінчастою коробкою передач Sadev і системою повного приводу.

Публічний дебют Hoonitruck пройде на початку листопада в рамках тюнінг-фестивалю SEMA в Лас-Вегасі. Побачити автомобіль «в справі» можна буде в новому випуску Gymkhana, прем’єра якого відбудеться 7 грудня на каналі потокового відео Amazon Prime.

У десятої «Джімхане» візьмуть участь відразу п’ять автомобілів, включаючи знаменитий 1400-потужний повнопривідний Hoonicorn. Глядачі також побачать кілька абсолютно нових машин, в тому числі, Ford Escort Cosworth 1991 року, підготовлений відповідно до вимог ралійної «групи А». Зйомки пройдуть відразу на десяти локаціях по всьому світу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook