Автоновини

Audi може відмовитися від логотипу з кільцями

Фото: QuattroWorld

Компанія Audi вперше за свою історію задумалася про зміну логотипу. На даний момент німецький бренд вже подав кілька варіантів можливих емблем в патентні відомства США і Німеччини. Їх зображення були викладені виданням QuattroWorld.com.

Про можливі причини зміни логотипу Audi поки не повідомляється. Не виключається, що нові емблеми почнуть використовувати для майбутніх електричних моделей бренду. Так, на минулому автосалоні в Парижі компанія представила свій перший екологічно чистий кросовер – E-Tron. Автомобіль є конкурентом Jaguar I-Pace, Mercedes EQC і Tesla Model X. Бажаючим придбати машину доведеться заплатити близько 80 тис. євро. У модельній лінійці бренду E-Tron зайняв місце між Q5 і Q7.

Також можливо особливий логотип буде використовуватися для розкішних моделей німців. Так, не так давно стало відомо, що компанія Audi планує відродити назву Horch. Тепер це ім’я планується використовувати для розкішного седана, який побудують на базі моделі A8. Очікується, що прем’єра новинки відбудеться через 2-3 роки.

Нинішній логотип Audi почав використовуватися ще в 1932 році компанією Auto Union. Емблема символізує собою злиття 4 компаній – Audi, DKW, Wanderer і Horch.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook