Автоновини

Новий Kia Cerato отримав 204-потужний двигун

Фото: Kia

Компанія Kia представила «заряджену» GT-модифікацію седана K3 нового покоління для південнокорейського ринку, який в Україні продається під назвою Cerato. Чотирьохдверка отримала 204-потужний наддувний двигун.

Kia K3 GT оснастили тим же двигуном, який використовується на новому Ceed GT – 1,6-літровою “турбочетвіркою», що розвиває 204 сили і 265 Нм крутного моменту. Агрегат здатний працювати як в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, так і з семідіапазонним «роботом» DCT із двома зчепленнями.

На відміну від стандартної моделі, в задній підвісці якої використовується торсіонна балка, в GT-версії інженери застосували підвіску. Крім того, седан отримав модернізоване рульове управління зі спортивними настройками, а також гальмівні механізми з збільшеними дисками спереду.

Що стосується зовнішності, то Kia K3 GT можна відрізнити від звичайного седана завдяки більш агресивним бамперам, чорному спліттеру спереду, задньому дифузору з червоними вставками, а також спойлеру на кришці багажника і 18-дюймовим алюмінієвим колісним дискам.

У Україні Kia Cerato нового покоління доступний з двома бензиновими атмосферними двигунами робочим об’ємом 1,6 і 2,0 л, що розвивають 128 і 152 сил відповідно. Перший мотор працює з шестиступінчастою механічною трансмісією і з «автоматом» такого ж діапазону, а топовий агрегат поєднується тільки з автоматичною коробкою передач. Новинка доступна в п’яти комплектаціях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook