Автоновини

Новий BMW X6 M вперше помічений на тестах

Фото: Autocar

Компанія BMW приступила до дорожніх тестів спортивного кросовера X6 M нового покоління. Шпигунські фотографії автомобіля опублікувало видання Autocar. За їхніми даними, прем’єра машини відбудеться в наступному році. Публіці модель можуть показати в квітні 2019 року на автосалоні в Шанхаї. Виробництво новинки налагодять на заводі концерну в Спартанбурге (Південна Кароліна).

Дизайн кросовера нагадує X4. Від попередника X6 M буде відрізнятися іншими бамперами, великими колісними арками, іншими повітрозабірниками і новою решіткою радіатора. Фотографій салону поки показано не було.

Новий X6 M отримає 4,4-літровий бензиновий мотор V8. Потужність агрегату може перевищити 600 к.с. Для порівняння нинішнє покоління кросовера комплектується 4,0-літровим двигуном V8. Потужність агрегату становить 567 кінських сил. З таким двигуном розгін до 100 км на годину становить 4,2 секунди. Максимальна швидкість – 250 км на годину.

Новинку побудують на платформі CLAR. У конструкції передньої підвіски кросовера застосовані подвійні поперечні важелі, а ззаду – багатоважільне рішення. Привід – повний, з багатодисковою муфтою в приводі передніх коліс. Також для автомобіля буде доступна пневмопідвіска передньої і задньої осі. У моторну гамму стандартної версії X6 нового покоління увійдуть бензинові і та дизельні двигуни з віддачею від 249 до 450 к.с.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook