Автоновини

Seat представив бітоплівну версію кросовера Arona

Фото: Seat

Компанія Seat представила нову версію кросовера Arona з двигуном, здатним працювати як на бензині, так і на зрідженому природному газі. Даний варіант приєднається до бітоплівної модифікації моделей Mii, Ibiza і Leon.

Кросовер оснастили трициліндровим мотором робочим об’ємом один літр, що розвиває 90 к.с. і 160 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Seat Arona TGI здатний розганятися з місця до «сотні» 12,8 сек., а його максимальна швидкість складає 172 км на годину.

Природний газ заправляється в три бака, встановлених в днище задній частини кузова. Ємності можуть вмістити 14,3 кг палива, якого вистачить на 400 км шляху. Після закінчення запасу пального двигун автоматично переключиться на бензин, який дозволить подолати ще 160 кілометрів.

Раніше компанія Skoda представила оновлений варіант двохпаливної Octavia G-TEC, яка отримала більш потужний мотор. Як і раніше, модель буде доступна з кузовом «ліфтбек» і «універсал».

На зміну колишньому 1,4-літрового двигуна прийшов агрегат об’ємом 1,5 літра, який працює як на бензині, так і на зрідженому природному газі. Мотор розвиває 130 к.с., що на 20 сил більше віддачі старого двигуна.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook