Автоновини Париж-2018

BMW анонсувала нову 3-Series

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала тизер, що дає уявлення про модель 3-Series наступного покоління. Публічна прем’єра новинки відбудеться на початку жовтня в рамках Паризького автосалону.

Судячи по зображенню, седан отримає фірмову подвійну радіаторну решітку, яка, на відміну від інших нових моделей баварської марки, буде об’єднана з фарами головного світла. При цьому за своєю формою передня оптика буде нагадувати купе 8-Series.

Раніше повідомлялося, що центр ваги новинки зменшиться на 10 мм, а по осях вийде ідеальною – 50:50. Маса BMW 3-Series зменшиться на 55 кг, але при цьому міцність конструкції кузова і підвіски збільшиться на 15-20%.

Нова 3-Series отримає повністю перероблену підвіску – седан стане першою серійною BMW з особливими «розумними» амортизаторами, які «безперервно і поступально працюють відповідно до ходу пружини».

У лінійку двигунів увійдуть трилітрові бензинові і дизельні мотори потужністю 360 і 320 к.с. відповідно, а також «турбочетвірка», розвиваюча близько 300 кінських сил. Згодом у моделі з’явиться гібридна версія і модифікація з повністю електричною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook