Автоновини

Nissan пристосував пікап Navara для спостереження за зірками

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила експериментальну версію пікапа Navara, підготовлену для спостереження за зоряним небом. Новинка, що отримала назву Dark Sky Concept, дебютувала на виставці комерційної техніки в Ганновері.

Nissan Navara Dark Sky Concept має спеціальний причіп і розсувний механізований дах для зберігання і перевезення телескопа Planewave, а також решту астрономічного обладнання. У ньому також встановлено додатковий блок батарей, від якого можуть харчуватися пристрої.

Концепт-кар також оснащений точкою бездротового доступу в інтернет Wi-Fi телевізійним радіопередавачем, завдяки якому вчені можуть вести пряму трансляцію своїх спостережень.

Від стандартного пікапа новинка відрізняється збільшеним на 140 мм дорожнім просвітом, а також 20-дюймовими позашляховими покришками. Nissan Navara Dark Sky Concept укомплектований стандартним 2,3-літровим турбодизелем, що розвиває 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту.

Крім того, до складу оснащення прототипу увійшла фірмова система напівавтономного управління ProPilot, функція кругового огляду, а також система моніторингу «мертвих» зон.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook