Автоновини

Kia представила свій найбільший кросовер

Компанія Kia представила предсерийную версію свого найбільшого кроссовера Telluride, який прийде на зміну моделі Mohave. Товарний автомобіль дебютує в січні на Детройтському автосалоні, а його продажі почнуться в першій половині 2019 року.

В цілому кросовер вийшов схожим на однойменний концепт-кар, який дебютував в 2016 році. При цьому серійний автомобіль позбувся нестандартних задніх дверей, що відкриваються проти напрямку руху, а також отримав іншу передню і задню оптику.

Автомобіль, показаний в рамках Тижня моди в Нью-Йорку, отримав спеціальне обладнання, включаючи шноркель, бездорожні покришки, особливі бампери і захисні металеві пластини днища. Крім того, на даху кросовера встановлений багажник з алюмінію і дерева.

У лінійку двигунів Kia Telluride увійде шестициліндровий бензиновий мотор. Передбачається, що мова йде про 3,3-літровий агрегат V6, який, наприклад, на американській версії Sorento розвиває 294 кінських сили.

Виробництво кросовера налагодять на підприємстві в штаті Джорджія. Ще не відомо, чи з’явиться Kia Telluride на європейському ринку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook