Автоновини

BMW X2 отримав спортивну версію

Фото: BMW

Компанія BMW представила спортивну версію кросовера X2 під індексом M35i. Новинка комплектується 2,0-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Потужність агрегату становить 302 к.с.

Автомобіль оснащується системою повного приводу і восьмиступінчастою коробкою передач Steptronic. Розгін до «сотні» у машини займає 4,9 секунди. Також спортивний кросовер отримав адаптивну підвіску, спортивну гальмівну систему, а також 18-дюймові передні і 17-дюймові задні колісні диски.

Крім цього M35i. Комплектується світлодіодною оптикою і спойлером. В салоні машини встановлюються спортивні сидіння і мультифункціональне кермо M Sport. Виробництво автомобілів для європейського ринку почнеться в наступному році.

У Україні на даний момент BMW X2 пропонується тільки в трьох модифікаціях. Автомобіль може комплектуватися 1,5-літровим бензиновим двигуном з віддачею 140 к.с. Також в моторну гамму увійшли 192-потужний дволітровий бензиновий мотор і дизель потужністю 190 сил. Ціни на кросовер починаються від 967 989 грн.

Список стандартного устаткування включає систему стабілізації, ABS, фронтальні і бічні подушки безпеки, датчик дощу, систему безключового доступу, а також стереосистему з шістьма динаміками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook