Автоновини

Acura оновила свій найменший седан

Фото: Acura

Компанія Acura оновила свою найменшу модель – компактний седан ILX. Автомобіль після рестайлінгу отримав зміни відповідно до нового фірмового дизайнерського напрямку зовнішності і додаткові асистуючі системи.

Седан запозичив ряд зовнішніх рис у концепт-кара Precision, представленого на автосалоні в Детройті в 2016 році. Від попередника ILX можна відрізнити завдяки модернізованій п’ятикутній радіаторній решітці, новим головним фарам з 7 світлодіодними блоками, капоту іншої форми і задньому дифузору.

Acura ILX буде доступна з модернізованою мультимедійною системою з іншим подвійним дисплеєм і більш інтуїтивним призначеним для користувача інтерфейсом, відгук якого став на 30% швидше. У салоні з’явилися нові спортивні сидіння з електричним приводом.

Список доступних електронних помічників включив систему запобігання фронтальних зіткнень, адаптивний круїз-контроль і функцію утримання автомобіля в займаній смузі.

Як і раніше, седан буде доступний з єдиним 2,4-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 204 кінських сили. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook