Автоновини

Кросовер Fiat 500X оновився і отримав трициліндровий турбодвигун

Фото: Fiat

Компанія Fiat представила рестайлінговий компактний кросовер 500X для європейського автомобільного ринку. Модель отримала злегка змінену зовнішність, нові наддувні двигуни і додаткове обладнання.

У базове оснащення кросовера тепер входять світлодіодні денні ходові вогні і задні ліхтарі. В якості опції доступні нові повністю світлодіодні фари головного світла, розроблені спільно з компанією Magneti Marelli.

У моделі з’явилася «міська» версія Urban, яка відрізняється від інших варіантів дизайном переднього і заднього бампера. Що стосується колишніх версій Cross і City Cross, то вони отримали нові захисні пластини днища.

Більше машин автомобільного концерну «FIAT», пропонує офіційний дилер FIAT в Україні – автосалон «Італавто Центр» – http://italauto.ua/ua/. У нашому автосалоні представлений повний модельний ряд автомобілів італійського автовиробника. Продаж Fiat здійснюється нами по максимально привабливим цінами. Італійський концерн є одним з визнаних світових лідерів в області створення комерційних автомобілів. Сучасний модельний ряд Fiat включає пікапи, фургони, мікроавтобуси і інший комерційний транспорт. Завдяки багатому вибору моделей, комплектацій та кольорів кузова ви завжди зможете купити Fiat в тій модифікації, яка ідеально підходить саме для вас. Офіційний дилер Fiat «Італавто Центр» пропонує спеціальні програми кредитування, лізингу та страхування, знижки та подарунки в рамках діючих спецпропозицій і неймовірно вигідні ціни на Fiat в наявності і під замовлення.

Усередині з’явилася нова приладова панель, що складається з двох аналогових циферблатів і настроюється 3,5-дюймовим TFT дисплеєм, розташованим посередині. Крім того, є нове мультифункціональне рульове колесо.

Лінійка двигунів поповнилася за рахунок нових надувних бензинових моторів: трьохциліндрового агрегату робочим об’ємом один літр потужністю 120 к.с. (190 Нм крутного моменту) і 1,3-літрової “четвірки”, яка видає 150 сил і 270 Нм. Перший мотор працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а другий поєднується з шестідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Крім того, доступний базовий 110-потужний двигун об’ємом 1,6 літра.

Дизельна гамма складається з трьох моторів об’ємом 1,3, 1,6 і 2,0 літра, які розвивають 95, 120 і 150 к.с. відповідно. Автомобіль з топовим агрегатом комплектується системою повного приводу.

У стандартне оснащення Fiat 500X увійшла система розпізнавання дорожніх знаків і функція контролю руху в смузі, а за додаткову плату доступна система стеження за «мертвими» зонами і функція автоматичного екстреного гальмування.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook