Автоновини Військова техніка

Представлено військовий автобус 4х4 – зроблено в Україні (відео)

Медичний евакуаційний автобус на базі Torsus Praetorian умовно розбитий на дві основні частини. Передня з посадочними місцями для медичного персоналу та технологічними ящиками / нішами. Задня – з гідравлічним підйомником і знімними місцями для носилок, пише Autocentre.

У передній частині розташовується 6 комфортабельних крісел, обладнаних ременями безпеки і технологічні ящики для перевезення ліків і медичного обладнання. Також в передній частині знаходиться ніша для транспортування знімних консолей.

У задній частині знаходиться гідравлічний підйомник з декількома варіантами нахилу і підйому. Управління підйомником здійснюється за допомогою дистанційного пульта. У задньому відсіку на стінах передбачені напрямні, на які кріпляться знімні висувні консолі з фіксаторами для носилок. Час повного підйому носилок з землі на місце для транспортування 25 секунд. На стелі передбачені напрямні з кріпленнями для крапельниць, LED-освітлення і вентиляційні люки.

Медичний евакуаційний автобус 4х4 створений компанією «Полікар» (TM Polycar) на базі унікального всюдихода Torus Praetorian. Останній являє собою нове слово в світі автобусів і спецтехніки та випускається в Словаччині, а біля витоків його створення стоять знову ж українці – з компанії «Пульсар Експо». Машина відрізняється оригінальним по дизайну кузовом з композитних матеріалів і побудована на повноприводному шасі MAN.

Сьогодні повнопривідний автобус Torsus Praetorian проходить сертифікацію в ЄС за стандартами Євро 6. Усього розроблено 16 кузовних варіантів – це пожежні автомобілі, медичні, автобуси для перевезення лижного інвентарю, а також автобус для команд з мотокросу, поліцейські машини, пересувні пункти спостереження для прикордонників та ін.

Компанія «Пульсар Експо» обіцяє показати цивільний демоавтобус Torsus Praetorian з 35-місцевим салом на виставці AgroExpo 2018, яка пройде 26 – 28 вересня в Кропивницькому.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook