Авто на єврономерах Автоновини

Власники “євроблях” озвучили нові вимоги до Ради

Власники нерозмитнених автомобілів на єврономерах, т.зв. “євроблях”, вимагають виключити із законопроектів про легалізацію таких авто норми про вік транспортних засобів. Про це повідомили в об’єднанні “Авто Євро Сила”. Активісти зазначають, що розробили поправки до законопроектів №8487 і №8488 за допомогою юристів, громадських і ветеранських організацій.

Головним чином мова йде про виключення з формули розрахунку ставки розмитнення за віком авто. Також власники “євроблях” вимагають знизити ставки на розмитнення в кілька разів.

У вимогах активістів також є пункт про скасування платежів для ветеранів війни та інвалідів першої і другої категорії. Учасникам бойових дій пропонують урізати платежі на 50%.

“Євробляхери” очікують реєстрації поправок за допомогою окремих депутатів і депутатських груп. Восени активісти планують організувати масштабну акцію.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада схвалила в першому читанні розмитнення автомобілів на єврономерах. Депутати підтримали законопроект №8487 “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook