Автоновини

Audi представила Q3 нового покоління

Фото: Audi

Компанія Audi представила кросовер Q3 нового покоління. У Європі продажі автомобіля почнуться в листопаді нинішнього року, повідомляє прес-служба бренду. Основними конкурентами новинки стануть BMW X1, Volvo XC40, Jaguar E-Pace і Lexus UX. Виробництво нового Audi Q3 буде налагоджено на заводі в Угорщині.

В цілому зовнішність автомобіля виконана за мотивами нової A8. Кросовер отримав нову решітку радіатора, масивні колісні арки, нові ходові вогні і інші ліхтарі. Клієнтам запропонують колісні диски діаметром від 17 до 20 дюймів.

Новий кросовер побудували на платформі MQB. Автомобіль став більше свого попередника. Довжина новинки становить 4485 мм, а ширина – 1856 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2680 мм. Завдяки цьому значно збільшився простір для ніг задніх пасажирів. Об’єм багажного відділення складає 675 л, а при складених задніх сидіннях ця цифра зростає до 1525 л.

У салоні Q3 з’явилася цифрова приладова панель діагоналлю 10,25 дюйма. Крім того, водієві доступна нова мультимедійна система і аудіосистема Bang & Olufsen Premium Sound System з 15 динаміками потужністю 680 ват. Також Audi Q3 укомплектували передовими системами безпеки. Серед них – функція допомоги при паркування, комплекс камер з можливістю огляду в 360 градусів і система виявлення пішоходів.

Базовим мотором для кросовера став 1,5-літрової бензиновий двигун. Потужність мотора становить 150 к.с. Також клієнтам запропонують 2,0-літровий бензиновий агрегат. Двигун буде доступний в двох варіантах: з віддачею 190 і 230 к.с. Крім цього в гаму моторів увійшов 2,0-літровий дизельний двигун. Потужність агрегату становить 150 і 190 к.с.

У Україні на даний момент ціни на Audi Q3 починаються від 982 882 грн. Базова версія автомобіля отримала систему повного приводу quattro, асистент початку руху на підйомі, індикатор тиску в шинах, подушки безпеки з двоступеневою системою активації для водія і переднього пасажира і систему курсової стійкості.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook