Автоновини

Aston Martin анонсував старт виробництва першого кросовера

Фото: Aston Martin

Компанія Aston Martin почне виробництво свого першого кросовера в 2019 році. Збирання новинки налагодять на новому підприємстві в Сейнт Атан (Уельс). Як повідомляє прес-служба бренду, на заводі буде створено 750 робочих місць. На даний момент компанія вже найняла 150 робочих для заводу. Потужності цього підприємства, на відміну від майданчика в Гейдоне, дозволять Aston Martin випускати великі автомобілі.

За неофіційними даними, перший кросовер Aston Martin надійде в продаж під назвою Varekai. Новинка буде являти собою серійну версію концепту DBX, який був представлений навесні 2015 року на Женевському автосалоні. При цьому товарна модель, на відміну від дводверного прототипу, отримає кузов з чотирма дверима. Новинка складе конкуренцію Bentley Bentayga, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne і Maserati Levante.

Всі технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, базова версія позашляховика отримає чотирьохлітровий твін-турбо двигун V8 виробництва Mercedes-AMG потужністю близько 600 кінських сил. Топовий варіант оснастять 5,2-літровим мотором V12 з двома турбінами, що видає приблизно 750 кінських сил.

Не виключається, що через деякий час після запуску моделі у кросовера Aston Martin з’явиться гібридна, а також повністю електрична модифікації.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook