Автоновини

Mercedes розповів про новий седан A-Class

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes опублікувала перші тизерні зображення седана A-Class для Європи. Як стверджують в прес-службі німецького бренду, автомобіль буде мати однин з найнижчих коефіцієнтів опору серед серійних моделей – 0,22.

Новинка побудована на модульному шасі MFA. Розмір колісної бази у седана дорівнює 2729 мм. Дизайн моделі нагадує однойменний хетчбек, який був представлений раніше. Седан отримав активні «жалюзі» радіатора, які автоматично відкриваються для кращого охолодження моторного відсіку при необхідності, і новий спойлер.

Машину оснастять новою мультимедійною системою Mercedes-Benz User Experience (MBUX), яка прийде на зміну топової Comand. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди.

Продажі седана нового покоління в Європі почнуться до кінця нинішнього року. Виробництво A-Class буде налагоджено на заводі в Раштатте (Німеччина) і підприємстві в Агуаскальєнтесі (Мексика).

Раніше Mercedes-Benz почав продажі хетчбека A-Class нового покоління в Україні. Автомобіль поки пропонується тільки з одним мотором. Хетчбек оснащується новим 1,3-літровим бензиновим мотором, розробленим концерном Daimler спільно з компанією Renault. Агрегат, що має систему деактивації половини циліндрів при малих навантаженнях, розвиває 163 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Заявлена витрата – 5,1 л на 100 км пробігу в змішаному циклі. Максимальна швидкість – 225 км на годину. Ціни на хетчбек A-Class в Україні починаються від 923 852 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook