Автоновини

Honda розробила надшвидку газонокосарку

Фото: Honda

Компанія розробила нову версію своєї надшвидкої газонокосарки під назвою Mean Mower. Також в проекті взяв участь партнер японського бренду – British Touring Car Championship Team Dynamics. У компанії вже заявили, що новинка є найшвидшою газонокосаркою в світі, яка повинна побити рекорд попередньої моделі Honda. Очікується, що Mean Mower V2 зможе розігнатися на треку до 241 км / г.

Новинка оснащена 1,0-літровим бензиновим мотором. Такий же агрегат встановлюється на мотоцикл Honda CBR1000RR Fireblade SP. Потужність двигуна становить 190 к.с. Мотор працює спільно з шестиступінчастою коробкою передач.

Для зниження ваги багато деталей Mean Mower V2 були надруковані за допомогою 3D-принтера. Таким чином, маса газонокосарки становить всього 69,1 кг. Співвідношення потужності до ваги досягає 1 000 к.с. / т. Також Mean Mower V2 може похвалитися кольоровим дисплеєм на приладовій панелі.

Mean Mower V2 комплектується 10-дюймовими колісними дисками, взутими в шини Hoosier. Також газонокосарка отримала чотирьох-поршневі супорта попереду і шести – ззаду.

Пілотувати Mean Mower V2 на треку буде 23-річний гонщик Джесс Хоукінс, який є учасником автомобільного шоу Fast & Furious. Точна дата заїзду поки невідома. У компанії підкреслили, що надшвидка газонокосарка вже проходить всі необхідні випробування.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook