Автоновини

Рекордний заїзд Bentley Bentayga в Пайкс-Пік показали на відео

Фото: Bentley

Компанія Bentley опублікувала онборд-відео рекордного заїзду кросоверу Bentayga в гонці на горі Пайкс-Пік, який став найшвидшим серійним SUV за всю історію змагання. Автомобіль під керуванням новозеландського пілота Ріса Міллена проїхав 19,9-кілометроввую дистанцію за 10 хвилин 49,9 секунди.

Кросовер, який готували до гонки протягом півроку, не дуже значно відрізняється від товарного варіанту. Він отримав вдосконалену адаптивну пневматичну підвіску і активну систему придушення кренів, а також каркас безпеки. При цьому кросовер залишився без елементів інтер’єру, що дозволило зменшити його масу на 300 кілограмів.

Плюс до всього, на автомобілі застосували аеродинамічний обвіс з карбону, що включає передній спліттер, дифузор, бічні «спідниці», а також задній спойлер. Технічна складова кросовера змінам не піддалася. Bentley Bentayga комплектується бензиновим двигуном W12 потужністю 608 кінських сил. З місця до 100 км / год кросовер розганяється за 4,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 301 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook