Автоновини

Koenigsegg анонсував новий гіперкар

Фото: Koenigsegg

Компанія Koenigsegg опублікувала тизер нового гіперкара, який, за попередніми даними, покликаний замінити модель Agera RS. Зображення було показано на відкритті автосалону Lorbek Luxury Cars в австралійському Мельбурні.

Судячи з тизеру, новинка буде відрізнятися від нинішніх Agera RS і Regera. Автомобіль отримає іншу задню частину кузова, а також змінене антикрило. Передбачається, що публічна прем’єра гіперкара відбудеться в березні 2019 року на Женевському автосалоні.

У квітні стало відомо, що Koenigsegg завершив виробництво моделі Agera RS, якому належить кілька світових рекордів швидкості. Koenigsegg Agera RS дебютував в 2015 році на Женевському автосалоні. З тих пір шведська марка випустила 25 екземплярів моделі. Гіперкар приводиться в рух п’ятилітровим бензиновим двигуном V8 з двома турбінами, який з опціональним пакетом 1MW розвиває 1360 к.с. і 1370 Нм крутного моменту. Заявлена ??максимальна швидкість автомобіля складає 450 км на годину.

Восени 2017 року гіперкар Koenigsegg Agera RS став найшвидшим серійним автомобілем у світі, розігнавшись до 444,6 км на годину. Рекордний заїзд відбувся в американському штаті Невада на 18-кілометровому перекритому відрізку шосе між містами Лас-Вегас і Парампі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook