Автоновини

Chevrolet представив новий кросовер Blazer

Фото: General Motors

Компанія Chevrolet представила новий п’ятимісний кросовер, для якого відродила ім’я Blazer. Таку назву використовувалося з 1969 по 2005 роки для компактних і середньорозмірних позашляховиків. У модельному ряду бренду новинка зайняла місце між Equinox і Traverse. У останнього новий Blazer запозичив платформу, проте в продаж надійде тільки з дворядним салоном.

Як повідомляє прес-служба бренду, кросовер запропонують в трьох версіях: базової, Premier і RS. Автомобіль отримав зовнішність у стилі нового Camaro: велику решітку радіатора, світлодіодну оптику, спойлер і широкі колісні арки. На вибір будуть доступні 18- і 21-дюймові диски.

У салоні Chevrolet Blazer встановлений 8-дюймовий кольоровий дисплей, мультимедійна система Chevrolet Infotainment 3 з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, бездротова зарядка, а також шість USB-портів. Водієві доступні адаптивний круїз-контроль, системи запобігання зіткнень, функція виявлення пішоходів, камера заднього виду, а також система утримання в смузі руху.

Базова версія Blazer отримала чотирициліндровий атмосферний двигун об’ємом 2,5 л. потужністю 193 к.с. Топові варіанти кросовера оснащуються 3,6-літровим агрегатом V6 з віддачею 306 к.с. Blazer також комплектується системою повного приводу і 9-ступінчастою коробкою передач. Автомобіль з двигуном V6 здатний буксирувати причіп вагою понад 2 тис. кг.

Виробництво моделі налагодять на підприємстві General Motors неподалік від мексиканського міста Монтеррей. Світові продажі новинки повинні стартувати ближче до початку наступного року. Ціни на Chevrolet Blazer будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook