Автоновини

Китайці збільшили пробіг найдешевшого в світі електрокара

Фото: Baojun

Спільне підприємство SAIC-GM-Wuling представило оновлену версію електрокара Baojun E100, який вважається найдешевшим електромобілем в світі. Після модернізації у моделі, зокрема, збільшився максимальний запас ходу без підзарядки.

Компактний електрокар, оснащений єдиним 40-потужним агрегатом, отримав вдосконалений блок акумуляторів. Таким чином, максимальний пробіг Baojun E100 збільшився з колишніх 155 до 200 кілометрів.

Модернізація позначилася на вартості електрокара, ціни на який тепер починаються від 46 800 юанів (7,3 тис. доларів), що на 11 000 юанів дорожче (1,7 тис. доларів) попередньої версії.

Baojun E100, зовні схожий на Smart ForTwo, був представлений в серпні 2018 року. Електрокар оснащений ABS, системою розподілу гальмівних зусиль, електричним підсилювачем рульового управління, системою розпізнавання пішоходів, електронним гальмом стоянки і парктроником.

Крім того, в базове оснащення входить мультимедійний комплекс з семидюймовим дисплеєм і точкою доступу Wi-Fi. Покупцям топових версій також запропонують сенсорний екран, Повітроочисну установку і систему безключового доступу в салон.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook