Автоновини

У Гонконгу продали найдорожче в світі місце для паркування

У Гонконзі був побитий світовий рекорд вартості одного паркувального місця. Ділянка 4,9 м в довжину і 2,4 м в ширину, оцінений в 2,6 млн гонконгських доларів (330 тис. доларів США), в результаті був проданий за 6 млн. гонконгських доларів (760 тис. доларів США). Про це повідомляє South China Morning Post.

Найдорожче паркувальне місце в світі знаходиться в престижній частині Гонконгу під назвою Цзюлун неподалік від люксового житлового комплексу Ultima. «У місцевих жителів дуже багато грошей, тому така сума для них не має значення, з огляду на те, що середня вартість квартири тут – близько 12,7 млн ??доларів США», – зазначила гонконгський ріелтор Сандиа Лау.

Таким чином, був побитий колишній світовий рекорд вартості паркувального місця, який раніше був теж в Гонконзі. В травні 2017 року за право користування стоянкою загальною площею в 17,5 кв. м заплатили 5,18 млн гонконгських доларів (664,3 тис. доларів США).

Покупцем найдорожчого паркувального місця став підприємець Кван Вай Мін – виконавчий директор компанії Huarong Investment Stock Corporation. За останні три роки 58-річний бізнесмен придбав в Гонконзі дві квартири і три паркувальних місця, за які в цілому заплатив 88,5 млн гонконгських доларів (11,3 млн доларів США).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook