Автоновини

Італійське ательє випустило власну версію нової Alfa Romeo 4C

Фото: Alfa Romeo

Італійське кузовне ательє Umberto Palermo Design випустило концепт-кар, що дає уявлення про те, як міг був виглядати спорткар Alfa Romeo 4C наступного покоління. При цьому нещодавно представники самої «Альфи» заявили, що компанія не збирається випускати наступника нинішнього купе.

Новинка, побудована на базі 4C поточного покоління, отримала назву Alfa Romeo Mole Construction Artisan 001. Від свого платформного «донора» автомобіль відрізняється більш агресивним дизайном кузова зі зміненою оптикою і іншим аеродинамічним обвісом.

В оформленні салону, виконаного в чорно-помаранчевих тонах, використовували натуральну шкіру і карбон. Спорткар отримав повністю цифрову приладову панель, однак залишився без дисплея інформаційно-розважального комплексу.

Дані про технічну складову тримаються в секреті. За попередніми даними, Alfa Romeo Mole Construction Artisan 001 отримала ту ж 1,75-літрову турбированну «четвірку», яка видає 240 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Стандартна Alfa Romeo 4C здатна прискорюватися з «нуля» до 100 км / год за 4,2 сек., а його максимальна швидкість складає 257 км на годину.

Раніше представники Alfa Romeo на зборах акціонерів концерну Fiat Chrysler Automobiles заявили, що в плани компанії не входить розробка нової 4C. При цьому до 2022 італійці мають намір відродить знамениті моделі 8C і GTV, які будуть пропонуватися у вигляді споркарів з 600- і 700-потужними моторами. Крім того, автовиробник має намір поповнити свою лінійку двома кросоверами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook