Автоновини

BMW опублікувала перші фотографії родстера Z4

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала перші тизерні зображення родстера Z4 третього покоління. На фотографіях представлена ??топова версія автомобіля, яка отримає позначення M40i. На них показані тести новинки на півдні Франції. Прем’єра автомобіля повинна відбутися до кінця нинішнього року.

Судячи з фотографій, автомобіль в цілому збереже основні стилістичні риси свого прототипу, показаного в минулому році на Конкурсі елегантності в американському Пеббл Біч. При створенні прототипу дизайнери черпали натхнення у класичних родстерів BMW, включаючи легендарну гоночну машину 328 Mille Miglia.

За неофіційними даними, топова версія Z4 буде оснащена наддувной «шісткою», яка видає 340 кінських сил. Крім того, родстер буде доступний з більш потужною модифікацією цього ж мотора, що розвиває 390 сил.

Базовим мотором відродженого родстера BMW Z4 стане дволітрова «турбочетвірка», що видає 251 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Можливість появи повноцінної найпотужнішої і найшвидшої M-модифікації моделі є малоймовірною.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook