Автоновини

Maserati випустить шість новинок через 5 років

Фото: Maserati

Компанія Maserati протягом наступних п’яти років випустить п’ять нових моделей, які, в тому числі будуть пропонуватися з гібридними і електричними силовими установками. Про це було оголошено на щорічних зборах акціонерів концерну Fiat Chrysler Automobiles (FCA).

Так, після 2020 італійці представлять кросовер, який стане на сходинку нижче Levante і буде покликаний поборотися за покупців з BMW X3, Audi Q5, Jaguar F-Pace і Porsche Macan. Новинку побудують на задньопривідній платформі Giorgio, що лежить в основі Alfa Romeo Stelvio. У нього ж кросовер запозичить і двигуни. Stelvio комплектується дволітровою «турбочетвіркою» потужністю 280 к.с., а також 510-потужним 2,9-літровим V6 з двома турбінами. Плюс до всього, кросовер буде доступний у вигляді підключаємого гібрида.

Плюс до всього, до 2022 року Maserati представить серійну версію спорткара Alfiery, який запропонують як в кузові «купе», а так і з відкритим верхом. У лінійку увійде гібридна і повністю електрична силова установка. «Зелена» версія моделі отримає легку конструкцію і 800-вольтові батареї і зможе прискорюватися з місця до «сотні» за 4,2 сек., а її максимальна швидкість перевищить 300 км на годину.

Нарешті, до 2022 року планується поява моделей Levante, Ghibli і флагманського седана Quattroporte, які теж будуть доступні як з гібридними, так і з електричними агрегатами. До зазначеного терміну всі автомобілі італійської марки отримають можливість оснащення автопілотом третього рівня.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook