Автоновини

Volvo Trucks оголошує старт змагань для водіїв по економічному водінню

Фото: Volvo

Volvo Trucks Україна запрошує водіїв вантажних автомобілів взяти участь в змаганнях по економічному водінню Volvo Trucks Driver Challenge 2018.

Конкурс Volvo Trucks Driver Challenge проводиться в Україні вже в 4 раз. Старт змагань намічений на 12-13 червня в Києві, наступний етап 19 червня – у Львові, потім 21 червня в Мукачеві та фінал українського етапу конкурсу пройде 27 червня в Києві.

Головна мета змагань – визначити водіїв, які продемонструють найкращі результати за такими показниками як паливна ефективність і продуктивність. Чому обрано саме такі критерії?

Водій може самостійно зменшити споживання палива на 30%. Тому бути водієм – це велика відповідальність. Не тільки в рамках підвищення прибутковості, але і з точки зору зниження шкідливих викидів в атмосферу.

Що стосується продуктивності, навіть незначне її поліпшення може істотно вплинути на прибутковість. Результати досліджень свідчать, що тренований водій зможе виконати завдання безпечніше і ефективніше, а також забезпечити оптимальний стан вантажівки.

Змагання будуть проходити за участю Volvo FH Dragon Limited Edition, ювілейної вантажівки випущеної спеціально до 20-річчя компанії «Вольво Україна».

Головний приз змагань – це наручні смарт-годинник лімітованої серії Garmin Volvo Limited Edition і звичайно ж поїздка на світовий фінал в Гетеборзі.

Фото: Смарт-годинник Garmin Volvo Limited Edition

Світовий фінал змагань Volvo Trucks Driver Challenge пройде 13-14 вересня 2018 року в Гетеборзі, Швеція, на батьківщині Volvo Trucks. Тут зберуться понад 12 000 учасників з 44 країн, і продемонструють свої навички високого рівня, змагаючись за титул чемпіона світу. Змагання пройдуть в центрі Volvo Trucks Experience Center і триватимуть два дні. Це буде справжнє свято водійського професіоналізму. На учасників чекає багато чудових заходів, семінарів і, звичайно ж, кульмінація змагання – офіційна церемонія нагородження, на якій будуть оголошені переможці Volvo Trucks Driver Challenge 2018.

Для того щоб взяти участь в змаганнях, необхідно зареєструватися на сайті https://www.volvotrucks.com.ua/uk-ua/driver-challenge.html.

Дізнатися деталі проведення конкурсу можна за телефоном 095-274-45-17, контактна особа – Наталія Машівська. Умова для участі: обов’язкова наявність водійського посвідчення категорії СE.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook