Автоновини

Audi розповіла про свій перший електричний кросовер

Фото: Audi

Компанія Audi опублікувала нове тизерне зображення свого першого електричного кросовера під назвою E-Tron і розкрила деякі подробиці про новинку. Так, коефіцієнт лобового опору у автомобіля складе 0,28. У компанії стверджують, що кросовер пройшов понад 1000 годин випробувань в одній з найбільш інноваційних аеродинамічних труб в світі.

E-Tron стане першим автомобілем, який надійде в продаж з так званими «віртуальними дзеркалами». Судячи з усього, звичайні дзеркала заднього виду будуть замінені спеціальними камерами, які будуть транслювати зображення на екрани в салоні машини. Швидше за все, така система буде пропонуватися клієнтам в якості опції і буде доступна не у всіх країнах.

На швидкості понад 120 км / год автомобіль може «присідати» на 26 мм, завдяки регульованим пневмостійкам. Запас ходу новинки перевищить 400 км в циклі WLTP. Поповнити запас батарей можна буде за допомогою системи швидкої підзарядки. Повітрозабірник кросовера оснастять спеціальними заслінками для оптимізації повітряного потоку.

Що стосується дизайну, то він повторює концептуальний e-tron quattro, який був представлений восени 2015 у Франкфурті. Довжина машини становить 4,88 м, а ширина – 1,93 метра. Розмір багажного відділення дорівнює 615 літрам.

Прем’єра автомобіля відбудеться 30 серпня. У модельній лінійці бренду машина займе місце між Q5 і Q7. Головним конкурентом автомобіля стануть Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

За неофіційними даними, ціна на автомобіль складе близько 66 тис. євро. Виробництво моделі налагодять на заводі в Брюсселі, де буде організоване не тільки складання машини, але і виробництво всіх електричних компонентів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook