Автоновини

Mercedes-Benz представив родстер AMG GT S

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-AMG представила родстер GT S. Новинка зайняла в модельному ряду німецького бренду місце між стандартним GT Roadster і модифікацій GT C. Продажі автомобіля стартують в кінці нинішнього року. За даними Autocar, ціни на машину будуть починатися від 142 000 євро.

Родстер оснащується 4,0-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату становить 522 к.с. З таким двигуном автомобіль розганяється про сотні за 3,8 секунди. Агрегат працює спільно з семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням. Максимальна швидкість автомобіля – 310 км / г. Маса родстера становить 1625 кг.

Новинка отримала модернізовану гальмівну систему, перероблену підвіску і електронне блокування диференціала. Водієві на вибір надаються п’ять режимів їзди – Comfort, Sport, Sport +, Individual і Race. Машина оснащується спортивною вихлопною системою, 19-дюймовими колісними дисками спереду і 20-дюймовими ззаду.

Новинка комплектується активними аеродинамічними елементами, а також спеціальною панеллю під переднім бампером для оптимізації потоку повітря, що набігає. Салон машини отримав обробку шкірою Nappa.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook