Автоновини

Rolls-Royce опублікував перше зображення свого кросовера

Фото: Rolls-Royce

Компанія Rolls-Royce опублікувала перше тізерне зображення свого кросовера під назвою Cullinan. Поки на знімку показаний лише ліхтар новинки. Прем’єра першого кросовера британського бренду відбудеться 10 травня.

За даними Motor1, автомобіль побудують на надлегкій алюмінієвій архітектурі, яка згодом ляже з основу інших майбутніх моделей британської марки. Cullinan отримає агрегат від Phantom нового покоління – 6,75-літровим мотор V12 з двома турбінами, що видає 671 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати разом з восьмиступінчастим «автоматом» ZF і системою повного приводу.

Перший кросовер Rolls-Royce отримає додаткові сидіння, які будуть висуватися зі спеціального відсіку в багажнику. Використовувати їх під час руху буде заборонено. Також при бажанні пасажири можуть висунути невеликий коктейльний столик.

Новинку оснастять системою кругового огляду, яка забезпечить можливість виведення на контрольному дисплеї тривимірних зображень і панорамного виду. Аналогічна технологія під назвою Surround View використовується на автомобілях BMW. Крім того в салоні новинки встановлять повністю цифрову  клавіатуру.

Чи буде новинка продаватися в Україні поки що невідомо.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook