Автоновини

Audi приступила до тестів спортивної версії флагманського кросовера Q8

Фото: Motor1

Компанія Audi почала дорожні випробування «зарядженої» версії свого майбутнього флагманського кросовера Q8, який отримає приставку RS в назві. Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Motor1.

Від колишніх прототипів RS-модифікацію можна відрізнити по істотно збільшеним радіаторній решітці і повітрозабірниках, здвоєним патрубків випускної системи, а також шестипоршневих гальмівних механізмах спереду і спортивним покришкам.

Audi Q8 RS розділить основні вузли і агрегати з кросовером Lamborghini Urus, представленому в грудні 2017 року. Таким чином, німецький автомобіль отримає чотирьохлітровий твін-турбо мотор V8, який на «Урус» розвиває 650 кінських сил і 850 Нм крутного моменту. Lamborghini Urus здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,6 сек., а його максимальна швидкість складає 305 км на годину.

Передбачається, що стандартний кросовер Audi Q8 дебютує вже найближчим часом, а його заряджена модифікація буде представлена ??весною 2019 року на Женевському автосалоні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook