Автоновини

Новий Porsche Cayenne став гібридом

Фото: Porsche

Компанія Porsche представила гібридну модифікацію кросовера Cayenne третього покоління. Новинка частково запозичила технології у ліфтбека Panamera 4 E-Hybrid, а також стала могутніше і швидше попередника.

До складу силової установки повнопривідного кросовера Porsche Cayenne E-Hybrid входить трилітровий бензиновий двигун V6, 136-потужний електричний мотор з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. В сумі агрегати видають 462 к.с. і 700 Нм крутного моменту.

Porsche Cayenne E-Hybrid здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за п’ять секунд, а його максимальна швидкість складає 253 км на годину (на електротязі – 135 км на годину). Літій-іонні батареї ємністю 14,1 кВт-год забезпечують запас ходу виключно на електротязі до 44 кілометрів. Залежно від використання системи зарядки час поповнення ємності батарей варіюється від 2 годин 18 хв. до 7 годин 48 хвилин.

Зовні гібридний Porsche Cayenne можна відрізнити від стандартного кросовера завдяки емблемі E-Hybrid, супортам гальмівних механізмів зеленого кольору і порту для підключення зарядного кабелю. Крім того, кросовер отримав проекційний дисплей, а також вдосконалений круїз-контроль, який працює на основі GPS-даних.

У Україні Porsche Cayenne E-Hybrid з’явиться у продажу на початку 2019 року. Попередні ціни на новинку будуть починатися від 2 961 020 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook