Автоновини

Rolls-Royce представив особливі версії Wraith і Dawn

Фото: Rolls-Royce

Компанія Rolls-Royce представила особливу серію автомобілів під назвою Adamas. До неї увійшли 40 моделей Wraith Black Badge і 30 Dawn Black Badge в спеціальному виконанні. Новинки стали першими в історії автомобілями Black Badge з двоколірним кузовом.

Машини отримали фірмову фігурку «Дух екстазу», яка виготовлена з 294 шарів вуглецевого волокна, використовуваного в аерокосмічній галузі.

Годинники в салоні інкрустовані 88 чорними діамантами, які формують знак нескінченності. На стелі розміщується інтерпретація алмазної теми в «Зоряному небі», яка відбудеться з 1340 оптоволоконних елементів. Також автомобілі відрізняються матовою панеллю приладів з металу і особливим гравіюванням на порогах.

Раніше компанія Rolls-Royce представила особливу версію купе Wraith під назвою Luminary Collection. Кузов автомобіля покритий фарбою Sunburst Grey, яка за задумом компанії повинна повторювати відтінок зорі. На передніх крилах автомобіля завдано стилізований малюнок, що зображає промені сонця.

Салон машини отримав обробку дубом і 176 світлодіодів для освітлення. Вперше купе отримало особливе покриття стелі з ефектом падаючої зірки. Для цього інженери використовували 1340 оптоволоконних елементів, що світяться. Для створення покриття йде близько 20 годин ручної роботи.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook