Автоновини

Audi опублікувала перше зображення нового кросовера

Фото: Audi

Компані Audi опублікувала перше тізерне відео свого нового кросовера. Німецький бренд не став уточнювати назву автомобіля. За даними Motor1, мова йде про модель Q8. Точна дата прем’єри новинки поки не називається. Швидше за все, кросовер дебютує в червні на автосалоні в Шанхаї.

Дизайн машини буде практично повністю повторювати концепт прототип Q8 Sport, який дебютував на Женевському автосалоні в березні 2017 року. За неофіційними даними, в моторну гамму серійної версії кросовера увійдуть дизельні і бензинові двигуни V6 і V8 з турбонаддувом.

Пізніше машина отримає спортивну модифікацію під назвою SQ8, яка буде конкурувати з BMW X6 M. Кросcовер оснастять гібридною силовою установкою. До її складу увійде 3,0-літровий бензиновий двигун TFSI V6 з віддачею 444 к.с. і електромотор. Сумарна потужність новинки складе 470 к.с.

Модель будуть випускати на заводі в Братиславі, де на поточний момент ведеться складання Q7 другого покоління. Вартість кросовера перевищить 110 500 євро. На світовому ринку купеподібний позашляховик Audi буде конкурувати з BMW X6 і Mercedes-Benz GLE Coupe.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook