Автоновини

Chevrolet представив спецверсію позашляховика Tahoe

Фото: Chevrolet

Компанія Chevrolet представила спеціальну версію позашляховика Tahoe під назвою Custom Midnight Edition. Продажі новинки повинні початися цієї весни. У США ціни на автомобіль починаються від 45 995 доларів. На відміну від стандартної версії позашляховика машина отримала два ряди сидінь і збільшений багажник.

Автомобіль базується на модифікації Tahoe LS. Машина отримала 18-дюймові колісні диски, «взуті» в шини Goodyear Wrangler DuraTrac і решітка радіатора чорного кольору. У салоні Tahoe встановлюється нові сидіння, а також 8-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Позашляховик оснащується 5,3-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату становить 350 кінських сил. Двигун працює спільно з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

У лютому 2018 року у Україні почали продажі оновленої Chevrolet Tahoe. Автомобіль отримав 5,3-літровий бензиновий мотор V8. Потужність агрегату зросла до 335 к.с. Двигун працює спільно з 8-ступінчастим “автоматом”. Chevrolet Tahoe доступний в 7-місних виконаннях. Ціни на новинку починаються від  2 744 700 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook