Автоновини

Новий український бронеавтомобіль успішно пройшов випробування (відео)

Новий український СБА «Новатор» успішно пройшов новий етап випробувань на динаміку і прохідність. Бронемашина вагою в 9 тонн змогла розігнатися  до 150 км / год і подолати підйом в 60%, повідомляє Цензор.НЕТ.

Броньовик долав різноманітні перешкоди для перевірки прохідності в складних умовах і випробувань реакції рами, підвіски, мостів автомобіля в умовах циклічних і пікових одиночних навантажень. СБА “Новатор” впевнено подолав підйом 60% і продемонстрував високі динамічні характеристики – на шосе розігнався до 150 км / год. Також були досліджені показники кузова і вузлів автомобіля при пікових і циклічних навантаженнях.

Нагадаємо, спеціалізований бронеавтомобіль «Новатор» побудований на базі шасі з підвищеною прохідністю з колісною формулою 4 ? 4. Автомобіль вагою в 9 тонн розрахований на навантаження в 1,5 тонни. Під капотом – 6,7-літровий турбований дизель від Ford. У базовій версії «Новатор оснащений системою пожежогасіння моторного і десантного відсіків, автономною кліматичною системою, системою навігації і системою Run-flat, яка дозволяє продовжувати рух з пошкодженими колесами. Автомобіль розробляється для Національної гвардії України.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook