Автоновини

Hyundai Tuscon залишився без турбомотора і «робота» після рестайлінгу

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила на Нью-Йоркському автосалоні оновлений кросовер Tucson для північноамериканського ринку. Після рестайлінгу модель втратила турбірованний агрегат і роботизовану коробку передач, які замінили атмосферним мотором і «автоматом».

Від попередника новинку можна відрізнити завдяки видозміненій трапецієподібній радіаторній решітці з більш гострими кутами, а також іншим фарам головного світла з L-образними блоками світлодіодних денних ходових вогнів. Плюс до всього, незначної модернізації піддалися задні ліхтарі.

Найсуттєвіші зміни в салоні торкнулися дисплея інформаційно-розважального комплексу, який змістився вгору і тепер встановлен окремо, а неінтегрован в передню панель, як раніше. Це дозволило змінити розташування центральних повітроводів, що перемістилися під монітор. Нарешті, злегка змінилася приладова панель.

Моторна гамма Hyundai Tucson включила колишній дволітровий чотирициліндровий бензиновий мотор, який видає 166 к.с. і 204 Нм крутного моменту. Плюс до всього, лінійку поповнив 183-потужний 2,4-літровий безнаддувний двигун, який прийшов на зміну 177-потужної «турбочетвірки», що працює з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Обидва мотори поєднуються з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Стандартне обладнання включило систему попередження фронтальних зіткнень і функцію дотримання рядності руху. В якості опції доступний адаптивний круїз-контроль, система кругового огляду, датчики світла і дощу, USB-порт для пасажирів другого ряду і бездротова зарядна станція для смартфонів.

До України оновлена ??модель Hyundai Tucson добереться до кінця 2018 року. Нинішній кросовер пропонується c дволітровими бензиновими і дизельними моторами потужністю 155 і 185 к.с. відповідно. Крім того, доступний 177-потужний турбомотор об’ємом 1,6 літра, що працює в парі з «роботом». Ціни на Hyundai Tucson починаються від 609 100 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook