Автоновини

Найшвидший Mercedes C-Class оснастили 9-ступінчастим “автоматом”

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-AMG представила на Нью-Йоркському автосалоні оновлене «заряджене» сімейство C-Class – з індексом «63». Після рестайлінгу автомобілі отримали 9-ступінчасту автоматичну коробку передач, яка прийшла на зміну колишньої 7-діапазонної трансмісії.

Як і раніше, седан, купе, універсал і кабріолет оснащуються чотирилітровим твін-турбо мотором V8, який на стандартних варіантах розвиває 475 к.с., а на S-модифікаціях – 510 кінських сил. Найлегше і найшвидше купе Mercedes-AMG C63 S здатне прискорюватися з місця до «сотні» за 3,9 секунди, а його максимальна швидкість склала 290 км на годину.

Інженери з Аффальтербаха модернізували шасі, застосувавши інші настройки пружин і амортизаторів. У стандартне оснащення всіх модифікацій AMG C63 тепер увійшла адаптивна підвіска з трьома режимами жорсткості, а також функція блокування заднього диференціала з електронним управлінням.

Водій тепер зможе вибрати з шести драйвескіх режимів: Slippery, Сomfort, Sport, Sport +, Race and Individual. Залежно від вибору керуюча електроніка змінить настройки силового агрегату, трансмісії, рульового управління, підвіски і системи управління диференціалом. При цьому кожен з режимів доповнений ще чотирма внутрішніми функціями: Basic, Advanced, Pro і Master, які варіюють ступінь втручання електронних систем в процесі їзди.

Що стосується зовнішності, то після поновлення автомобілі Mercedes-AMG C63 отримали хромовані здвоєні патрубки випускної системи іншої форми і більш агресивний задній дифузор. За додаткову плату купе можна укомплектувати аеродинамічним пакетом AMG, що включає збільшений передній спліттер, задній спойлер, інші бічні «спідниці» і дифузор.

Як і моделі з раніше представленої лінійки C43, найшвидший C-Class отримав повністю цифрову приладову панель діагоналлю 12,3 дюйма, а також 10,25-дюймові дисплей мультимедійного комплексу Comand.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook