Автоновини

Нова Mazda3 отримає цифрову приладову панель

Фото: Paultan

Mazda3 третього покоління отримає повністю цифрову приладову панель. Шпигунські фотографії новинки, яка повинна дебютувати до кінця нинішнього або на початку наступного року, опублікувало видання Paultan.

Передбачається, що водій зможе самостійно налаштувати панель приладів, вибравши з декількох варіантів можливих конфігурацій. При цьому, судячи зі знімків, після зміни покоління Mazda3 збереже колишнє рульове колесо, кнопки і перемикачі.

Прототип Mazda3 наступного покоління був показаний в жовтні минулого року на Токійському автосалоні. Концепт-кар Kai виконаний відповідно до подальшого розвитку фірмового дизайнерського напрямку KODO.

За попередніми даними, в лінійку моторів нової «трійки» увійдуть двигуни сімейства SkyActive-X. Вони стануть першими в світі масовими бензиновими двигунами внутрішнього згоряння із запалюванням від стиснення, а не від свічок.

У цих моторах паливно-повітряна суміш буде невимушено займатися в циліндрі в процесі стиснення, як це відбувається в дизельних силових агрегатах. При цьому в двигунах SkyActive-X і раніше застосують традиційні свічки запалювання, які будуть задіяні при високих навантаженнях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook