Автоновини

Найменший кросовер Audi з’явиться через два роки

Фото: Autoexpress

Компанія Audi випустить свій найменший кросовер, який отримає позначення Q1, через два роки. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Auto Express.

За попередніми даними, позашляховик побудують на базі моделі A1 наступного покоління, яку в свою чергу переведуть на модульну платформу MQB-A0. На даний момент це шасі, зокрема, лежить в основі Skoda Fabia, Seat Ibiza і Volkswagen Polo.

Таким чином, в лінійку двигунів увійдуть мотори з нового сімейства, включаючи бензинові турбоагрегати робочим об’ємом 1,0 і 1,5 літра, а також 1,6-літрові дизелі. Не виключено, що агрегати будуть працювати разом з 48-вольтовою бортовою електромережею. Наприклад, така схема використовується на флагманському седані A8 нового покоління.

Незабаром компанія Audi значно розширить лінійку своїх позашляховиків. Так, крім моделі A1, у німецької марки з’явиться купеподібний кросовер Q4, а також флагманський Q8, а також модель Q3 наступного покоління. Нарешті, в нинішньому році буде представлений повністю електричний SUV – e-Tron.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook